jussiristila.fi

This is Jussi Ristilä’s photography web site.

I do lots of other fun stuff too, and for a long time photography has been only a hobby for me. Now things are changing and I am taking photography more seriously.

Still most of the stuff here is made just for fun, some are more or less commercial work.

My images range from portraits to landscapes, weddings to rock performances, and whatever falls in between.

Enjoy! My contact details can be found below.


Tämä on Jussi Ristilän valokuvaussivusto.

Teen työkseni paljon muutakin kivaa, ja pitkään valokuvaus on ollut minulle vain harrastus. Tilanne on nyt muuttumassa ja otan valokuvauksen vakavammin.

Pääosa kuvista on edelleen ihan vain huvikseen otettuja, osa enemmän ja vähemmän tilaustöitä.

Kuvaan kaikenlaista muotokuvista maisemakuviin, häistä rock-esityksiin ja mitä nyt sitten siihen väliin vielä mahtuu.

Nauti kuvista! Yhteystiedot löydät tuosta alempaa.

Info

Photographer, entrepreneur, tourist, family man and a rock star of his own life.

My professional career spans four decades and several professions. From analog era sound and video, theatre and stage tech, software and testing for mobile phones and gadgets, to entrepreneurship in private social services. Management, human resources and recruiting, and challenging specialist work. Employers are amongst others Tampere city, Nokia corporation, and later self employed and employer for some 80 people. Biggest organization has been around 140 employees including subcontracting. And yes, subcontracting is familiar to me from both angles: as a buyer of projects and as a subcontractor.

Working experience in Finland, trips to Sweden, China, India. Leading teams with multiple nationalities.

Lots of things, lots of different work, and lots of different people globally. I think that will help me as a photographer. To be able to understand, to be able to deliver.

I am now taking a leap from apprentice of art to master of art. From implementing visions in theater amongst others, to creating ones as a photographer. This will be interesting journey.


Valokuvaaja, yrittäjä, motoristi, turisti, perheellinen mies ja oman elämänsä rock star.

Ammatillista uraa on jo neljällä vuosikymmenellä ja useammalla alalla. Tuttua on analogisen ajan ääni- ja videotuotanto, teatteri- ja esitystekniikka, ohjelmointi ja ohjelmistojen testaus mobiililaitteissa ja lopulta yrittäjyys sosiaalialalla. Manageeraamista, henkilöstöasioita ja rekrytointia sekä haastavia asiantuntijatöitä. Työnantajina muun muassa Tampereen kaupunki ja Nokia Oyj, myöhemmin itsensä työllistänyt työnantajayrittäjä jolla on noin 80 työntekijää. Suurin organisaatio on ollut noin 140 henkeä mukaan lukien alihankinta. Ja juu, alihankinta on tuttua molemmilta puolilta pöytää: olen sekä ostanut että toiminut alihankkijana.

Töitä Suomessa, matkoja Ruotsiin, Kiinaan, Intiaan. Työryhmiä joissa on useita kansallisuuksia.

Paljon erilaisia asioita, erilaisia työtehtäviä ja erilaisia ihmisiä maailmanlaajuisesti. Uskon että tämä auttaa minua valokuvajana. Auttaa minua ymmärtämään ja onnistumaan.

Hyppään nyt taiteen kisällin roolista mestarin rooliin. Muiden visioiden toteuttamisesta muun muassa teatterissa visioiden luomiseen valokuvaajana. Tästä tulee mielenkiintoinen matka.

Photography / Valokuvaus

I am available for photography projects. Please contact, lets see what we can figure out together!


Olen käytettävissä valokuvausprojekteihin. Ota yhteyttä, katsotaan mitä yhdessä saadaan aikaan!

Blog

Rakkaudesta lajiin

”Ei voi tietää kun on amatööri”, sanoi jonkun sortin poravasaraa käsissään pitelevä epätoivoinen sisustustaja remppaohjelmassa. Väärin. Kyllä amatöörin pitää tietää. Sana amatööri johtuu latinan verbistä amare, rakastaa. Amatööri rakastaa harrastustaan tai toista työtään, jota hän tekee rakkaudesta enemmän kuin palkasta. Ei amatöörin tarvitse olla yhtään huonompi kuin ammattilaisen, ero tekemisessä on muualla. Amatööri saa valita …

Contact / Ota yhteyttä

Jussi Ristilä

Phone / Puhelin:
050 302 0442
+358503020442
+881631448559

Email jussi.ristila@jussiristila.fi

Lempäälä
Finland